Doorgaan naar hoofdcontent

Het nieuwe voetbalshirt van Inter Milaan 2020 / 2021

Dit opvallende shirt met zigzag vorm is het nieuwe voetbalshirt van Inter Milaan seizoen 2020 / 2021. You hate it or love it. Ik moet zeggen dat ik het shirt best gaaf vindt. In dezelfde style is het shirt van AZ, eveneens van Nike, dit voetbalshirt vind ik een stuk minder mooi door de wazige zwarte lijnen. Wat vinden jullie dit keer? Voetbalshirts, je raakt er niet over uitgepraat! 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Wie heeft het mooiste voetbalshirt van 2021?

Welke voetbalclub of landenteam heeft het mooiste voetbalshirt van 2021? Steeds meer voetbalclubs en landenteams presenteren hun nieuwe thuis en uit shirt voor het seizoen 2020/2021. Welk shirt vind jij het mooiste van allemaal? Onderstaand slechts een paar suggesties van opvallende voetbalshirts (Tibet, Nigeria en Kilmarnock). We zijn benieuwd naar jou reactie, het liefst zonder clubliefde, puur kijkend naar het ontwerp!

Mijn voetbalblog heeft nu ook een logo

Ik heb een simpel tekstlogo gemaakt voor mijn voetbalblog. Dit is hem geworden: Cool? Iemand nog ideeën voor een mooi stoer symbool erbij?

Blauwe voetbalshirts doen het altijd goed

Voetbalshirts in de populaire kleur blauw, het staat gewoon al snel mooi. Neem het shirt van Italië, Chelsea, Glasgow Rangers, Leicester City of het donkerblauw van Paris Saint German. Welke voetbalclub of landenteam in het blauw spreekt jou het meeste aan qua shirt en voetbaltenue?