Doorgaan naar hoofdcontent

Bijzondere voetbalpolo's

Deze voetbalpolo van het voetbalteam van Tibet springt meteen in het oog. Dit poloshirt in het donkerrood heeft links een opvallende print uit de Tibetaanse cultuur. Het logo op de borst is ook een ontzettend gaaf en kenmerkend symbool.

Of heb je toch liever een standaard voetbalpolo voor naar je werk? Deze polo's van landenteam Engeland en Italiƫ zijn tijdloos.


Welke voetbalpolo draag jij graag? Laat je reactie achter hieronder. Volg ons nu ook op Twitter via twitter.com/eqlfc 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Opvallend voetbalshirt met maarliefst 11 sponsoren

Opvallend! Deze Indonesische voetbalclub Persib Bandung uit 1933 heeft meer dan 10 shirtsponsors op hun voetbalshirt staan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet eens heel lelijk vindt. Persib Bandung Bali United

Wie heeft het mooiste voetbalshirt van 2021?

Welke voetbalclub of landenteam heeft het mooiste voetbalshirt van 2021? Steeds meer voetbalclubs en landenteams presenteren hun nieuwe thuis en uit shirt voor het seizoen 2020/2021. Welk shirt vind jij het mooiste van allemaal? Onderstaand slechts een paar suggesties van opvallende voetbalshirts (Tibet, Nigeria en Kilmarnock). We zijn benieuwd naar jou reactie, het liefst zonder clubliefde, puur kijkend naar het ontwerp!

Blauwe voetbalshirts doen het altijd goed

Voetbalshirts in de populaire kleur blauw, het staat gewoon al snel mooi. Neem het shirt van ItaliĆ«, Chelsea, Glasgow Rangers, Leicester City of het donkerblauw van Paris Saint German. Welke voetbalclub of landenteam in het blauw spreekt jou het meeste aan qua shirt en voetbaltenue?