Doorgaan naar hoofdcontent

Dit gaan we meer zien, voetbalshirts met figuurtjes op de achtergrond

Bij de Duitse voetbalclub Sankt Pauli werken ze met speelse achtergrondprints van allerlei symbolen. Bekijk het witte gedeelte van hun voetbalshirt maar eens goed. Hier zie je in het lichtgrijs sterren, hartjes, voetballen enzovoorts. Dit gaan we vaker zien bij voetbalkleding voorspel ik.

Hoe gaaf zal het zijn dat in het volgende shirt van oranje bijvoorbeeld Johan Cruijff is te zien als achtergrond print. Dat huidige voetbalshirt van het Nederlands elftal kan een opfrisbeurt gebruiken denk ik vaak als ik het zie. Reageer gerust in de comments.

Voetbalshirt met afwisselende print (in het witte gedeelte)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Blauwe voetbalshirts doen het altijd goed

Voetbalshirts in de populaire kleur blauw, het staat gewoon al snel mooi. Neem het shirt van ItaliĆ«, Chelsea, Glasgow Rangers, Leicester City of het donkerblauw van Paris Saint German. Welke voetbalclub of landenteam in het blauw spreekt jou het meeste aan qua shirt en voetbaltenue? 

Wie heeft het mooiste voetbalshirt van 2021?

Welke voetbalclub of landenteam heeft het mooiste voetbalshirt van 2021? Steeds meer voetbalclubs en landenteams presenteren hun nieuwe thuis en uit shirt voor het seizoen 2020/2021. Welk shirt vind jij het mooiste van allemaal? Onderstaand slechts een paar suggesties van opvallende voetbalshirts (Tibet, Nigeria en Kilmarnock). We zijn benieuwd naar jou reactie, het liefst zonder clubliefde, puur kijkend naar het ontwerp!

Opvallend voetbalshirt met maarliefst 11 sponsoren

Opvallend! Deze Indonesische voetbalclub Persib Bandung uit 1933 heeft meer dan 10 shirtsponsors op hun voetbalshirt staan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet eens heel lelijk vindt. Persib Bandung Bali United