Doorgaan naar hoofdcontent

Tijdloze voetbalkleding van Italië

Italië geniet de luxe van de combinatie van shirtkleur blauw in combinatie met een rood-wit-groene vlag. Dit maakt vrijwel elk shirt, polo of trainingspak van Italië tot de ideale voetbalkleding. Neem dit voorbeeld van deze polo met lichtblauw, donkerblauw en vlag op de linkerborst.

Italië voetbalpolo


Donkerblauw voetbalshirt
Rugbyshirt

Reacties

Populaire posts van deze blog

Blauwe voetbalshirts doen het altijd goed

Voetbalshirts in de populaire kleur blauw, het staat gewoon al snel mooi. Neem het shirt van Italië, Chelsea, Glasgow Rangers, Leicester City of het donkerblauw van Paris Saint German. Welke voetbalclub of landenteam in het blauw spreekt jou het meeste aan qua shirt en voetbaltenue? 

Wie heeft het mooiste voetbalshirt van 2021?

Welke voetbalclub of landenteam heeft het mooiste voetbalshirt van 2021? Steeds meer voetbalclubs en landenteams presenteren hun nieuwe thuis en uit shirt voor het seizoen 2020/2021. Welk shirt vind jij het mooiste van allemaal? Onderstaand slechts een paar suggesties van opvallende voetbalshirts (Tibet, Nigeria en Kilmarnock). We zijn benieuwd naar jou reactie, het liefst zonder clubliefde, puur kijkend naar het ontwerp!

Opvallend voetbalshirt met maarliefst 11 sponsoren

Opvallend! Deze Indonesische voetbalclub Persib Bandung uit 1933 heeft meer dan 10 shirtsponsors op hun voetbalshirt staan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet eens heel lelijk vindt. Persib Bandung Bali United