Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom op mijn blog

Op deze blog verzamel ik artikelen over bijzondere, opvallende of trendy voetbalkleding. Denk aan posts over nieuwe voetbalshirts, aparte mode ontwikkelingen in de voetbalwereld en meer. Deze blog is puur bedoeld voor mezelf om allerlei ontwikkelingen bij te houden op het gebied van voetbal en kleding. Ik richt me hierbij op voetbal shirts, broeken, trainingspakken, truien, sokken en bewust niet op schoenen.

Ik probeer over de hele wereld te kijken naar trends en ben altijd op zoek naar bijzondere voetbalshirts, voetbalpolo's en andere voetbalmode marktbewegingen. Wil je reageren op mijn blog of leuke suggesties achterlaten? Laat dan gerust een bericht achter een posts.

Groeten, FCeql.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wie heeft het mooiste voetbalshirt van 2021?

Welke voetbalclub of landenteam heeft het mooiste voetbalshirt van 2021? Steeds meer voetbalclubs en landenteams presenteren hun nieuwe thuis en uit shirt voor het seizoen 2020/2021. Welk shirt vind jij het mooiste van allemaal? Onderstaand slechts een paar suggesties van opvallende voetbalshirts (Tibet, Nigeria en Kilmarnock). We zijn benieuwd naar jou reactie, het liefst zonder clubliefde, puur kijkend naar het ontwerp!

Mijn voetbalblog heeft nu ook een logo

Ik heb een simpel tekstlogo gemaakt voor mijn voetbalblog. Dit is hem geworden: Cool? Iemand nog ideeën voor een mooi stoer symbool erbij?

Blauwe voetbalshirts doen het altijd goed

Voetbalshirts in de populaire kleur blauw, het staat gewoon al snel mooi. Neem het shirt van Italië, Chelsea, Glasgow Rangers, Leicester City of het donkerblauw van Paris Saint German. Welke voetbalclub of landenteam in het blauw spreekt jou het meeste aan qua shirt en voetbaltenue?