Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom op mijn blog

Op deze blog verzamel ik artikelen over bijzondere, opvallende of trendy voetbalkleding. Denk aan posts over nieuwe voetbalshirts, aparte mode ontwikkelingen in de voetbalwereld en meer. Deze blog is puur bedoeld voor mezelf om allerlei ontwikkelingen bij te houden op het gebied van voetbal en kleding. Ik richt me hierbij op voetbal shirts, broeken, trainingspakken, truien, sokken en bewust niet op schoenen.

Ik probeer over de hele wereld te kijken naar trends en ben altijd op zoek naar bijzondere voetbalshirts, voetbalpolo's en andere voetbalmode marktbewegingen. Wil je reageren op mijn blog of leuke suggesties achterlaten? Laat dan gerust een bericht achter een posts.

Groeten, FCeql.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Casual voetbalkleding voor dames

Vrouwenvoetbal is hot. Dus vroeg ik mij af hoe zit het met de voetbalmode voor de dames. Wat is er op het gebied van casual voetbalkleding voor dames vroeg ik mij dus af? Het aanbod van trainingspakken, polo's en t-shirts van bekende voetbalclubs en landenteams richt zich nauwelijks op de vrouwen viel mij op. Ik kwam maar een paar voetbal polo's, pakken en t-shirts tegen. Conclusie, nog erg beperkt qua keuze. Nederlands elftal damespolo In andere damessporten zoals tennis en polo is wel meer kleding te vinden

Blauwe voetbalshirts doen het altijd goed

Voetbalshirts in de populaire kleur blauw, het staat gewoon al snel mooi. Neem het shirt van ItaliĆ«, Chelsea, Glasgow Rangers, Leicester City of het donkerblauw van Paris Saint German. Welke voetbalclub of landenteam in het blauw spreekt jou het meeste aan qua shirt en voetbaltenue? 

Bijzondere voetbalpolo's

Deze voetbalpolo van het voetbalteam van Tibet springt meteen in het oog. Dit poloshirt in het donkerrood heeft links een opvallende print uit de Tibetaanse cultuur. Het logo op de borst is ook een ontzettend gaaf en kenmerkend symbool. Of heb je toch liever een standaard voetbalpolo voor naar je werk? Deze polo's van landenteam Engeland en ItaliĆ« zijn tijdloos. Welke voetbalpolo draag jij graag? Laat je reactie achter hieronder. Volg ons nu ook op Twitter via  twitter.com/eqlfc